Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Μέλιου



Δήλωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Μέλιου
     Στα 5 επόμενα χρόνια οι πολίτες του δήμου μας επιζητούν αναβάθμιση του πολιτισμού,του αθλητισμού και των κοινωνικών δομών του δήμου μας.
     Η αναπτυξιακή  ώθηση μπορεί να δοθεί  και μέσα από την ενότητα ως τουριστικός προορισμός με την πληθώρα αρχαιολογικών ευρημάτων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου μας.Οι υποδομές του τουρισμού υπάρχουν αλλά θέλουν αναβάθμιση και επέκταση.Η έλευση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση μέσα από τα έργα που θα χρειαστούν για την ευκολότερη πρόσβαση των τουριστών στο δήμο μας.
    Η εργατικότητα, το ήθος, η εντιμότητα, και  πάνω απ¨ όλα ο άνθρωπος Αστέριος Γαβότσης με κάνουν να συμπορεύομαι μαζί του και με την παράταξη ¨Πολιτεία με όραμα¨ ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας για την αναβάθμιση της ζωής των δημοτών μας.
    Η θέληση, η εμπειρία, η αφοσίωση, η αποφασιστικότητα, και η προσφορά μου στο κοινωνικό σύνολο όλα αυτά τα χρόνια είναι η εγγύηση και το συμβόλαιο τιμής με όλους σας.
    Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια του Αστέριου Γαβότση και της παράταξης  ¨Πολιτεία με όραμα¨  για να γίνουν πράξεις οι δεσμεύσεις μας.
Αναστάσιος Μέλιος
Δημότης  Ν.Φιλαδέλφειας
Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.