Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Γεώργιου Τσεκιτσίδη





Πιστεύοντας ότι  πολλά θα έπρεπε να έχουν γίνει και απλά δεν έγιναν, ως μέλος της κίνησης ανεξάρτητων πολιτών Ωραιοκάστρου με επικεφαλής τον κ. Δάκη Μανουσάκη.

Δώσαμε προτάσεις, λύσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν με τα μέσα και τις     οικονομικές δυνατότητες του δήμου μας. Με άπειρες παρεμβάσεις κάναμε και κάνουμε ότι πιο καλό μπορούμε για τον τόπο μας. Η σύμπραξη της παράταξής μας με την «Πολιτεία με Όραμα» και για νέο δήμαρχο τον Αστέριο Γαβότση, είναι καθοριστική για το Ωραιόκαστρο. Ο κ. Αστέριος Γαβότσης ένας άνθρωπος απλός, μαχητής στη ζωή του με αποκεντρωμένη διάθεση και εμπειρία θα οδηγήσει το δήμο μας μαζί με όλους εμάς, σε αλλά επίπεδα διαβίωσης και ανάπτυξης. Η αναβάθμιση και οι λύσεις λοιπόν που αφορούν την τοπική μας κοινωνία είναι εδώ. Η ψήφος των πολιτών, ψήφος στη ίδια τη κοινωνία.

Γιώργος Τσεκιτσίδης
Δημότης Ωραιοκάστρου
Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.