Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΧΡΥΣΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ - ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ



Αν κάτι αρμόζει να δοθεί στον Κο Σαραμάντο, αυτό είναι το βραβείο χειρότερης ηθοποιίας και ΟΧΙ η ψήφος μας.
Ο άνθρωπος που επί τέσσερα χρόνια υπήρξε ο πιο αδρανής, αναποτελεσματικός, αλαζονικός και απαξιωτικός δήμαρχος έρχεται σήμερα να διεκδικήσει την ψήφο μας, με τον τρόπο που αυτός μόνο γνωρίζει, αυτόν της λασπολογίας και της συκοφαντιας .
Στην απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί στην εξουσία, αυτός και οι παρακαρεκλοκένταυροί του, γιατί αυτό μόνο τον ενδιαφέρει, δε διστάζει να βάλει στο στόμα του όλους εμάς, τους ανθρώπους της καθημερινότητας. Εμάς που δε φοβηθήκαμε να αντιμετωπίσουμε τις ύπουλες μεθόδους του και κάναμε ένα τίμιο καθαρό και ανιδιοτελή αγώνα τον οποίο εκτίμησε το 24% των συμπολιτών μας .
Μία συγγνώμη είναι το ελάχιστο που μας οφείλει για να περισώσει κάτι από την ... εναπομείνουσα αξιοπρέπειά του .
Οι ανώνυμες εταιρίες Κυ Σαραμάντο έτσι όπως εσείς τις γνώριζετε και τις συντηρείτε χρόνια τώρα, δεν είναι αυτές που ξεκάθαρα ενημερώνουν το κόσμο για μια κοινή προσπάθεια να ξεφύγουμε από το τέλμα που μας οδηγήσατε με την απραξία και την αδιαφάνεια που σας χαρακτηρίζει .
Είναι αύτες οι ανώνυμες εταιρίες που εσείς συστήνετε χρόνια τώρα δόλια και υπόγεια με τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων, υφαρπάζοντας τα χρήματά μας για ιδιοτελείς και όχι ανταποδοτικούς σκοπούς.
Οι πολίτες αυτού του τόπου γνωρίζουν πολύ καλά τις τακτικές που χρησιμοποιείτε και αν ένα ποσοστό των συμπολιτών μας σας ψήφισε, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το αποτέλεσμα της ερχόμενης Κυριακής θα σας οδηγήσει εκεί που πραγματικά σας αρμόζει, στο σπίτι σας.
Σεβαστή Κουζέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.