Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Στην Α΄κατηγορία η Νίκη Νεοχωρούδας

Την άνοδο της στην Α΄κατηγορία πανηγυρίζει η Νίκη Νεοχωρούδας, η οποία αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον Ντίνο Κούη στον «τελικό» ανόδου που διεξήχθη στην Νεάπολη.

Μέτριο το πρώτο μέρος, «γκολάρα» ο Μπαλασιώρης
Σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος, πρώτο ημίχρονο, ο Ντίνου Κούης έχοντας την κατοχή της μπάλας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο… μισάωρο της αναμέτρησης με τον Μπαλασιώρη. Ο νεαρός επιθετικός του Κούη, ο οποίος είχε αρκετές καλές ατομικές ενέργειες, έπιασε ένα «γεμάτο» σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Νίκης, αφήνοντας «άγαλμα» τον Καψωμενάκη (1-0).

Φουριόζα… η Νίκη Νεοχωρούδας στην επανάληψη, «ήρωας» ο Καψωμενάκης 
Παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο στο δεύτερο μέρος, η Νίκη Νεοχωρούδας βγήκε στην επίθεση για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου μέρους με τον προπονητή-παίκτη Δημήτρη Νικολαϊδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Κούη και έγραψε μέσα από την μεγάλη περιοχή το 1-1.
Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η «φάση» του αγώνα, όταν ο Ντίνος Κούης κέρδισε πέναλτι και είχε την ευκαιρία να πάρει ξανά προβάδισμα στο σκορ. Παρόλο αυτά βρήκε απέναντι του τον… Καψωμενάκη.
Στο καλοχτυπημένο πέναλτι του Σιδηρόπουλου, ο τερματοφύλακας της Νεοχωρούδας έπεσε στην αριστερή του γωνία και «έβγαλε» το πέναλτι, κρατώντας εν ζωή την ομάδα του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα της νίκης. Αυτή ήταν και η κομβικότερη φάση του παιχνιδιού, καθώς από κει και πέρα, η Νίκη πήρε τα «πάνω» της. 
Οι παίκτες της Νεοχωρούδας όντας πιο ψυχωμένοι μετά από το χαμένο πέναλτι του Κούη, πήραν φαλάγγι καιπέτυχαν δύο γκολ μέσα σε δέκα λεπτά. Αρχικά, έκαναν το 1-2 με τον Γεωργιάδη ενώ δέκα λεπτά αργότερα τριπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σκουλαριώτη.
Πλέον μαζί με την πρωταθλήτρια Αστραπή Μεσαίου, η Νίκη Νεοχωρούδας ήταν η δεύτερη ομάδα κέρδισε την άνοδο της και την νέα χρονιά θα βρίσκεται στην Α΄κατηγορία.

Ντίνος Κούης- Νίκη Νεοχωρούδας 1-3
Σκόρερ: Μπαλασιώρης 28΄/ Νικολαϊδης 60΄, Γεωργιάδης 70΄, Σκουλαριώτης 79΄
Διαιτησία: Γκορτσίλας (Νατσιόπουλος- Μερκενίδης)

Ν. Κούης: Μαυρομάτης, Αλεξίου, Ουρδούσης, Κόγιος, Μεταξάς, Σιδηρόπουλος, Αγαλίδης, Νεοφυτίδης, Καρυπίδης, Μπαλασιώρης, Ακασίδης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τίμου και Τζιανής
Νεοχωρούδα: Καψωμενάκης, Μουμτζίδης, Τεμερζίδης, Χατζηστεφάνου, Ταχματζίδης, Γιολζόγλου, Νικολαϊδης, Δάμγκαλης, Τσουλχάϊ, Γεωργιάδης, Σκουλαριώτης
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Δήμας, Σταματόπουλος και Σταματάκης
Αναδημοσίευση απο ΕΠΣΜ24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.