Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας της Λυδίας Φρεγγίδου



Δήλωση υποψηφιότητας της Λυδίας Φρεγγίδου
Ως παιδί δωδεκαμελούς οικογένειας, έμαθα να νοιάζομαι για το κοινό καλό. Αντιμετωπίζω με ιδιαίτερη ευαισθησία όλους αυτούς που με πίστη και κόπο προσφέρουν νέα μέλη στην Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας και διατηρώντας πολυμελείς οικογένειες.
Θεωρώ ότι η τοπική αυτοδιοίκηση σε επίπεδο δήμου, πρέπει να τους στηρίζει ουσιαστικά και με συνέπεια. Υπόσχομαι από όποια θέση και αν βρεθώ να υπηρετώ το σκοπό αυτό.
Οι αξίες και το ήθος που μου κληροδότησαν οι γονείς μου, είναι προσόντα που ανέπτυξα και καλλιέργησα περισσότερο μέσα από τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό.
Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, διαπιστώνω καθημερινά τα προβλήματα του τόπου μας. Με αίσθημα ευθύνης ζητώ την εμπιστοσύνη σας, ώστε να έχω την ευκαιρία να εργαστώ για την επίλυση όλων αυτών των προβλημάτων για ένα αισιόδοξο μέλλον!

Λυδία Φρεγγίδου
Δημότης Ωραιοκάστρου
Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.