Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία του Αστέριου Γαβότση και στελεχών της «Πολιτείας με Όραμα» στο Ωραιόκαστρο



Περιοδεία του Αστέριου Γαβότση και στελεχών
της «Πολιτείας με Όραμα» στο Ωραιόκαστρο

Στο αμαξοστάσιο του δήμου Ωραιοκάστρου βρέθηκε νωρίς το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης συνοδευόμενος από στελέχη της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα». Ο κ. Γαβότσης ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους και δεσμεύτηκε για την πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου και άψυχου δυναμικού καθώς και την πλήρη αποκατάσταση των όποιων ανισοτήτων έχουν δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβότσης επισκέφθηκε τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στην Παιδόπολη, όπου άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επί συμβάσει εργαζόμενοι, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τον περασμένο Σεπτέμβριο και στους οποίους ο υποψήφιος δήμαρχος υποσχέθηκε πλήρη στήριξη στα δίκαια αιτήματά τους.

Ο κ. Γαβότσης, συνοδευόμενος από τα στελέχη της παράταξης επισκέφθηκε επίσης τον ξενώνα «Άρσις», τη μονάδα αυτιστικού ατόμου «Ελπίδα», τον παιδικό σταθμό του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου, το ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου, καθώς επίσης τα γραφείο τεχνικής υπηρεσίας του δήμου, τη διεύθυνση του ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου και τέλος το γραφείο ευρέσεως εργασίας του δήμου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.