Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Ωραιόκαστρο 22 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ…

Η ολομέλεια των υποψηφίων της Παράταξής μας, με ανοιχτές, δημοκρατικές, διαφανείς και συλλογικές διαδικασίες, μετά από δύο συνεδριάσεις τη Δευτέρα και Τρίτη βράδυ, αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Αστέριου Γαβότση, με ΜΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλλά και ΑΝΑΓΚΑΙΑ προϋπόθεση: Να γίνουν στο σύνολο τους αποδεκτές οι βασικές αρχές του προγράμματος μας. Πράγματι, ο κ.Γαβότσης και η παράταξή του έκαναν αυτό τον όρο αποδεκτό. Κατόπιν τούτου, εκδώσαμε - φανερά και ανοιχτά - δελτίο τύπου, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά και όλες οι βασικές αρχές μας που έγιναν αποδεκτές. Πέραν αυτού,
  • Δεν επιδιώξαμε καμία θέση διοίκησης,
  • Δεν ζητήσαμε και δεν λάβαμε κανένα αντάλλαγμα,
  • Θα παραμείνουμε αντιπολίτευση, ελέγχοντας το έργο της διοίκησης.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος, όμως, φαίνεται, βρέθηκε σε απόγνωση. Και για να επιβάλει την επανεκλογή του, δε δίστασε να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο. Δείχνει να μην έχει κανένα ενδοιασμό στο να συκοφαντήσει αρκεί να πετύχει το στόχο του. Δείχνει αποφασισμένος να γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, να μην αφήσει τη διοίκηση.
Χτυπάει τους αντιπάλους στο μαλακό υπογάστριο και δεν διστάζει να παρανομεί ασύστολα και απροκάλυπτα. Και όταν βλέπει ότι η κοινωνία τον έχει καταλάβει και συνασπίζεται εναντίον του, τότε γίνεται βόρβορος, επιτίθεται αντί να απολογείται και με απύθμενο θράσος συκοφαντεί με αδίστακτα ψεύδη τους αντιπάλους του.
Ο απερχόμενος Δήμαρχος, γνωρίζει ότι οι εκλογές είναι την Κυριακή και αυτό που επιθυμεί είναι η εξαπάτηση των ψηφοφόρων με κάθε τρόπο. Μέχρι η δικαιοσύνη να τον καταδικάσει για συκοφαντική δυσφήμηση θα έχουν περάσει 3 - 4 χρόνια. Ο στόχος, όμως, να εξαπατήσει την κοινωνία, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, γιατί οι εκλογές είναι ΤΩΡΑ και –αν καταφέρει να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους- θα είναι δήμαρχος για 5 ακόμα χρόνια! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Σε ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές σήμερα, ο απερχόμενος, για να υποσκάψει την στήριξή μας την Κυριακή στην υποψηφιότητα του κ. Γαβότση, επιτέθηκε εναντίον της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας και εμού προσωπικά χρησιμοποιώντας σκαιότατες εκφράσεις και συκοφαντίες. Όλη η Παράταξη της Δύναμης Δημιουργίας και εγώ προσωπικά, αντιμετωπίσαμε μία ΑΝΗΘΙΚΗ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής του FM100, όπου ο απερχόμενος, σαν σε παραλήρημα, μιλούσε για ανώνυμη εταιρία συναλλαγής, παρασκήνια, έξοδα των εκλογών, εξαγορά των αντιπάλων και διεκδίκηση θέσης Γενικού Γραμματέα. Να σκεφτεί κανείς το «ο καθένας εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια»;
Με συκοφαντίες και αισχρά ψέματα προσπαθεί να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις για να κλέψει την ψήφο των πολιτών. Μη έχοντας να δείξει ούτε το παραμικρό έργο στα 12 χρόνια της θητείας του, καταφεύγει σε ότι πιο βρώμικο και βδελυρό υπάρχει: τις ψευδείς κατηγορίες, και τη συκοφαντία.
Απερχόμενε Δήμαρχε, ΑΚΟΥ καλά:
Ο λόγος δημιουργίας της δικής μας παράταξης είναι και θα παραμείνει η προσφορά στον τόπο μας και στην κοινωνία μας. Το πρόγραμμα μας σχεδιάστηκε με αυτή την προτεραιότητα. Ως άτομα, είμαστε χορτασμένοι. Και είμαστε σε ευθεία αντιπαράθεση με όποιον έχει προτεραιότητα την δική του παραμονή στην εξουσία με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, οσοδήποτε αθέμιτο.
Για την συκοφαντική και παράνομη συμπεριφορά, τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Γιατί εκεί η λάσπη δεν αρκεί, θα πρέπει όλα όσα διαδίδει κανείς να τα αποδεικνύει.
Ο πολίτης όμως, πρώτος, την Κυριακή θα έχει το λόγο. Θα αποδείξει αν μπορεί να καταλάβει και να ξεχωρίσει το καλό από το κακό. Ο πολίτης καλείται να απαλλάξει το Δήμο μας από ότι σκοταδιστικό, υπόγειο και αδίστακτο υπάρχει.
Φίλες και φίλοι, με τη δική σας ψήφο σας θα απαλλαγούμε από ανθρώπους που με τη συμπεριφορά τους ευτελίζουν την κοινωνία μας και το Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.