Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

  Η 18η Μαϊου 2014 σηματοδότησε την αλλαγή στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Οι πολίτες του δήμου μας έδωσαν την απάντηση που ώφειλαν στην απερχόμενη διοίκηση για την αναποτελεσματικότητά της κυρίως στα θέματα καθημερινότητας αφ ενός αλλά και για την πλήρη απραξία της σε θέματα υποδομών και ανάπτυξης αφ ετέρου.
                  Είχα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του υποψηφίου δημάρχου του Δήμου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση  ήδη από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2010, και συνέχισα με απαράμιλλο σθένος να στηρίζω τόσο τον υποψήφιο δήμαρχο όσο και την παράταξη "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" μέχρι και σήμερα. Εξακολουθώ να το πράττω μέχρι την οριστική μας δικαίωση που δεν είναι άλλη από τη νίκη στις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Μαϊου 2014. Δίπλα μου όλοι εσείς που με την ψήφο σας με τιμήσατε, αναθέτοντάς μου ένα βαρύ φορτίο, το οποίο ευχαρίστως αναλαμβάνω : Να μη σας απογοητεύσω και να φανώ χρήσιμος στον τόπο μου.
                Θέλω απ τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου  και να σας καλέσω και να σας προσκαλέσω να γίνετε συμμέτοχοι στη γιορτή της αλλαγής στον τόπο μας. Έχετε ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο στα χέρια σας, την ψήφο σας. Είστε οι αποδέκτες της αναποτελεσματικότητας της απερχόμενης διοίκησης. Βοηθείστε την να αποχωρήσει. Έδωσε τις εξετάσεις της , απέτυχε  και απογοήτευσε.
               Όλοι εμείς στη δημοτική μας παράταξη, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ, δηλώνουμε έτοιμοι να υπηρετήσουμε το κοινό συμφέρον με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πολίτη μέσα από διαφανείς διαδικασίες.
                Όλοι εσείς βοηθείστε μας με την ψήφο σας για να σας αποδείξουμε ότι πράγματι, Ε Μ Ε Ι Σ   Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ! ! !

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.