Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αστέριος Γαβότσης: «Με ‘‘μαγειρεμένες’’ δημοσκοπήσεις δεν κερδίζεις την εμπιστοσύνη των πολιτών»





«Την ερχόμενη Κυριακή κάποιοι θα πάρουν το μήνυμα ότι θα πρέπει να πάνε σπίτια τους. Όσες ‘‘μαγειρεμένες’’ δημοσκοπήσεις και να παρουσιάσουν, όσα ψέματα και να πουν και όσες παλαιοκομματικές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσουν δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης στην ομιλία του στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Λητής χθες βράδυ και ζήτησε από την απερχόμενη διοίκηση να παρουσιάσει τα πραγματικά στοιχεία της δημοσκόπησης. «Ορισμένοι προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις προχωρούν σε ανακοινώσεις δημοσκοπήσεων, τα στοιχεία των οποίων ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Τους καλούμε να πουν την αλήθεια έστω και την ύστατη στιγμή, ειδάλλως θα λογοδοτήσουν», συμπλήρωσε. 
«Οι πολίτες θα δώσουν την αναμενόμενη απάντησή τους και θα μας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξουμε την αρνητική πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια ο δήμος Ωραιοκάστρου», είπε ο κ. Γαβότσης ζητώντας από τους δημότες να αποφασίσουν σε τι δήμο θέλουν να ζουν και να αναρωτηθούν ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα του τόπου και ποιος έχει τις λύσεις. «Η απάντηση είναι μια. Η παράταξη μας ‘‘Πολιτεία με Όραμα’’ μπορεί να τα καταφέρει. Από την 1η Σεπτεμβρίου πιάνουμε δουλειά και οδηγούμε τον δήμο στη θέση που του ανήκει», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.