Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Αστέριος Γαβότσης: «Την Κυριακή Θα Πάρουν Την Απάντησή Τους Αυτοί Που Οδήγησαν Τον Δήμο Μας Σε Πλήρη Μαρασμό»

Από την παραμελημένη από την απερχόμενη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου, Νέα Φιλαδέλφεια έστειλε μήνυμα νίκης ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης. «Έφτασε η ώρα ο δήμος να πάρει τη θέση που του ανήκει και η Φιλαδέλφεια, ένα από τα πιο όμορφα χωριά του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου, να μπορέσει να μπει και αυτή σε τροχιά ανάπτυξης. Έφτασε η ώρα να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο όχι σε αυτούς που οδήγησαν τον τόπο μας σε πλήρη μαρασμό και να δώσουμε την ευκαιρία σε αυτούς που μπορούν να παράξουν έργο, όπως το έχουν αποδείξει», είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος.
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ_10
Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Γαβότσης εξέθεσε τα προβλήματα της περιοχής και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της απερχόμενης διοίκησης τονίζοντας ότι επί 3,5 ολόκληρα χρόνια η περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας «ξεχάστηκε» από τη δημοτική αρχή. «Είναι αδιανόητο το 2014 το χωριό να παραμένει αποκλεισμένο από μια βροχή», είπε χαρακτηριστικά. «Από την επομένη των εκλογών επισκέπτομαι τη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχώς. Δεν έχω δει ούτε μια μικρή παρέμβαση από την απερχόμενη διοίκηση. Δεν έχει βάλει ούτε ένα λιθαράκι και έρχεται τώρα και ζητά την ψήφο σας. Σας ζητούν τη στήριξή σας όταν οι ίδιοι δεν σας στήριξαν ποτέ. Που ήταν όλα αυτά τα χρόνια; Την απάντηση όμως θα την λάβουν στις 18 Μαΐου», είπε και συμπλήρωσε: «Η «Πολιτεία με Όραμα» θα είναι η νικήτρια το βράδυ της 25ης Μαΐου. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα βάλουμε τον δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ_8ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ_9
Νωρίτερα ο κ. Γαβότσης βρέθηκε στο Μεσαίο όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να τους αναπτύξει τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της περιοχής. Ο υποψήφιος δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη των συμπολιτών του, στην προσπάθεια που καταβάλει να βάλει τον δήμο Ωραιοκάστρου σε μια δημιουργική εποχή. «Θα πρέπει τον δήμο να τον διοικήσουν αυτοί που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν τα προβλήματα. Αυτοί που έχουν τις λύσεις και με την εργατικότητα τους μπορούν να επιτύχουν αποτελέσματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.