Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών που οργάνωσε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ
Κυριακή 13/4/2014
  Στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών που οργάνωσε ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ στο γήπεδο του στο Δρυμό Μυγδονίας.
  Το καθιερωμένο την Κυριακή των Βαΐων 6ο ετήσιο τουρνουά μίνι βόλεϊ τίμησαν με την παρουσία τους οι σύλλογοι του Ωραιοκάστρου ΔΑΣΩ, ΚΕΡΑΥΝΟΣ , Α.Ε και ο ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ.
  Έγιναν αγώνες και των τριών επιπέδων, δηλαδή συμμετείχαν παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού Σχολείου. 38 ομάδες και περίπου 150 παιδιά για 5 περίπου ώρες γέμισαν το γυμναστήριο με χαρούμενες φωνές. Για πολλά παιδιά που μπορεί να ήταν και ο πρώτος τους αγώνας ,η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν πολύ μεγάλος. Αυτή την χαρά και ικανοποίηση αισθάνθηκαν και οι γονείς των μικρών αθλητριών που γέμισαν τις κερκίδες του γυμναστηρίου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητριών. Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ συμμετείχε με 16 ομάδες και 64 παιδιά όλων των ηλικιών από 6—12 ετών.    
   Σ’ αυτούς τους αγώνες των μικρών εκκολαπτόμενων αθλητριών δεν υπάρχει βαθμολογία, δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, το βραβείο είναι αυτή η ίδια η συμμετοχή.

  Ο πρόεδρος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος στην μικρή του ομιλία καλωσόρισε   τις αθλήτριες ,προπονητές ,παράγοντες και γονείς των φιλοξενούμενων συλλόγων. Ευχαρίστησε τις αθλήτριες της ομάδος του  για την μεγάλη τους συμμετοχή,  τους προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ για την άψογη οργάνωση του Τουρνουά και ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Μυγδονιακο, αφού φέτος έγιναν 45  νέες εγγραφές μικρών αθλητριών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.