Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Ευάγγελου Καραστερίου με τον Αστέριο Γαβότση



ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΕΣ – ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ
Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, καλούμαστε ως πολίτες με ενεργό συμμετοχή στην διαδικασία των εκλογών, να πλαισιώνουμε και να στηρίζουμε έναν εκ των υποψηφίων Συνδυασμών. 
Τον Συνδυασμό εκείνο, που έχει αξιόλογους υποψηφίους, με ήθος και εμπειρία στα κοινά, που μάχονται και πιστεύουν ότι όλοι μαζί μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Τον Συνδυασμό που θέλει και μπορεί να βάλει τον Δήμο σε τροχιά ανόδου, στηριζόμενος όχι σε κενές υποσχέσεις και κούφια λόγια, αλλά σε κοστολογημένο πρόγραμμα με σαφείς προτεραιότητες. 
Έναν Συνδυασμό που να φέρνει στο προσκήνιο την διαφάνεια, την αλήθεια, την αξιοκρατία, την χρηστή διοίκηση, ξεφεύγοντας από την εσωστρέφεια και την πόλωση. 
Τον Συνδυασμό εκείνο που θα έχει επικεφαλή ένα πρόσωπο ανεξάρτητο, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, έτοιμο να δεσμευτεί ενώπιον των συνδημοτών του, για την τήρηση υποσχέσεων και την υλοποίηση έργων. 
Φίλες και φίλοι με την ενεργό συμμετοχή μας στην κάλπη, ως πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου όλοι μαζί πρέπει να αναδείξουμε την Δημοτική Αρχή που θα βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και τα προβλήματά του, και θα διαμορφώσει τους ιδανικούς εκείνους οικισμούς που θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.  
Σε ότι με αφορά, με βαθιά πίστη στην δυναμική, στο πρόγραμμα, στις προτεραιότητες και κυρίως στους ανθρώπους που τον απαρτίζουν αλλά και με την βεβαιότητα ότι πληροί τις προϋποθέσεις που προανέφερα, αποφάσισα να συστρατευθώ με τον ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ», συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό αγώνα για το αυριανό μέλλον του Δήμου Ωραιοκάστρου. Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε η παρότρυνση πολιτών και φίλων που με έχουν στηρίξει έως τώρα στην πορεία μου ως Δημοτικό Σύμβουλο.
Όλοι μαζί.
Με υποψήφιο Δήμαρχο έναν άνθρωπο με ανιδιοτέλεια, ικανότητα, εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της Αυτοδιοίκησης τον ΑΣΤΕΡΙΟ ΓΑΒΟΤΣΗ.
Με τιμή
Ευάγγελος Καραστερίου
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.