Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης στις εκδηλώσεις της Κοζάνης

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης παραβρέθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά, στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Κοζάνης, την εβδομάδα που μας πέρασε, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου. Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη για δύο ημέρες ( Τρίτη 1/4 και Τετάρτη 2/4 ), συναντήθηκε με παιδιά Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων. Μιλήσανε για το σκίτσο και την ιστορία του, την εικονογράφηση, τα κόμικς και στο τέλος σκιτσάρανε με θέμα το δέντρο και το βιβλίο. Αποτέλεσμα της όλη προσπάθειας είναι η δημιουργία 5 εκθέσεων σκίτσου σε αντίστοιχα σχολεία και η προβολή αυτών από την εκπομπή ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που προβάλλεται από το τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TOP CHANNEL κάθε Τρίτη στις 20:00 και σε επανάληψη την Τετάρτη στις 17:00.

Ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Κοζάνης αλλά και την Διευθύντρια και προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης , όπως και το προσωπικό για την πολύ καλή υποστήριξη και βοήθεια που είχε τις δύο μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.