Δευτέρα 28 Απριλίου 2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27.4.2014
«Πνίγηκε» από τη βροχή η απερχόμενη
διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου  
Εικόνες ντροπής στο δήμο Ωραιοκάστρου με την απερχόμενη δημοτική αρχή όχι μόνο να αδιαφορεί και να αδρανεί αλλά κατά τη συνήθη της τακτική να επιρρίπτει ευθύνες σε άλλους. Η βροχόπτωση των τελευταίων ημερών ανέδειξε τη «γύμνια» της διοίκησης, οι οποίοι δεν μερίμνησαν ούτε για τα στοιχειώδη, όπως τον καθαρισμό των φρεατίων και των ρεμάτων με αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας να επικρατεί, σχεδόν στο σύνολο του διευρυμένου δήμου, μια χαώδης κατάσταση.
Την ίδια ώρα, έργα, που κόστισαν δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και για τα οποία η απερχόμενη διοίκηση επαίρεται καθημερινά, «πνίγηκαν» από τη βροχή αποδεικνύοντας ότι έγιναν με προχειρότητα και ελλείψεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα (σχετική φωτογραφία) η πολυδιαφημιζόμενη γέφυρα του δρόμου Πενταλόφου – Νεοχωρούδας όπου η προσπέλαση αυτοκινήτων ήταν σχεδόν αδύνατη.
Η σημερινή εικόνα είναι εξίσου απογοητευτική καθώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να καθαρίσει τους δρόμους από τα χώματα, τα κλαδιά των δένδρων αλλά και τα διάφορα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί με τους υπευθύνους της απερχόμενης διοίκησης απλούς θεατές.
Επιτέλους, οι υπεύθυνοι αυτής της απαράδεκτης κατάστασης να αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.