Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κοζάνη-Δόξα Πενταλόφου 2-2

Έχασε την ευκαιρία για μεγάλο διπλό η Δόξα Πενταλόφου στην Κοζάνη.
Παρά του ότι ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα μετά το 20λεπτο βρήκε τον ρυθμό της και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιβάνοφ ο Γαβριηλίδης γράφει το 0-1.
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και για της δυο ομάδες φτάσαμε στην λήξη του ημιχρόνου με το 0-1 να παραμένει.
Καλύτερη η Κοζάνη στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και φτάνει στην ισοφάριση στο 57' με τον  Ταφαρλή και  στην ανατροπή στο  71' με τον νεοεισερχόμενο Προβίδα.
Η ομάδα της Δόξας ανεβάζει την απόδοσή της και  στο 82'  από στημένη φάση (κόρνερ) με τον Ιβάνοφ ο Γιάννης Σαπάνης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-2.
Ακυρώθηκε γκολ για την Δόξα στο 90' σαν οφ σαιτ.
ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος, Μπουλγκουρίδης, Βασίλιεβιτς, Μαλούτας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (85′ Πιπινίκας), Ντεμιράϊ (46′ Γιάννης Τσικόπουλος), Δημ. Παπαδόπουλος (69′ Προβίδας), Ταφαρλής, Ματούλας
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Ηλίας Σαπάνης): Καστανίδης, Σεΐζης, Γαβριηλίδης, Γραικός, Γιάννης Σαπάνης, Ταΐρης (90′ Δαλκίδης), Μίλτος Σαπάνης, Γούσιας, Σταμπουλής (69′ Φλαρούντζος), Νάσης (85′ Βακουφάρης), Ιβάνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.