Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Όλα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα enduro mtb στο Ωραιόκαστρο.

Αναδημοσίευση από 

Ο Ποδηλατικός σύλλογος Ωραιοκά στρου σε συνεργασία με το cyclingspot  και τους μαχητές Πεύκων οργανώνουν τον πρώτο αγώνα enduro την Κυριακή 23/3 στην περιοχή της Θεσ/νικης στο Ωραιόκαστρο. Στον οποίο αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω απο 150 ποδηλάτες, από όλη την Ελλάδα.  Ο αγώνας θα διαθέτει δύο ειδικές διαδρομές  οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 2 φορές η κάθε μία. Συνολικό μήκος διαδρομής του αγώνα 21km με υψομετρική διαφορά 900m.
Οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάζονται στην εκκίνηση της κάθε ειδικής τον προκαθορισμένο χρόνο που θα προβλέπει η λίστα εκκίνησης.
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8.30 – 9.00´ Εγγραφές αθλητών μικρών κατηγοριών
8.30 – 9.30 Παραλαβή αριθμών για αθλητές κατηγορίας open
9.30 Επιβεβαίωση πρώτου αθλητή μικρών κατηγοριών στην γραμματεία
10.00´ Εκκίνηση πρώτου αθλητή μικρών κατηγοριών
10.00´ Επιβεβαίωση πρώτου αθλητή κατηγορίας open στην γραμματεία
10.40´ Εκκίνηση πρώτου αθλητή στην 1η ειδική
11.40´ Εκκίνηση πρώτου αθλητή στην 2η ειδική
12.25´ Εκκίνηση πρώτου αθλητή στην 3η ειδική
13.25´ Εκκίνηση πρώτου αθλητή στην 4η ειδική
14.45´ Απονομές επάθλων
ΠΡΟΣΟΧΗ Οι εγγραφές για τον συγκεκριμένο αγώνα λήγουν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, κανείς αθλητής δεν θα γίνει δεκτός στον αγώνα μετά το πέρας της διορίας αυτής.
Οι μικρές κατηγορίες θα τρέξουν στο 2η ειδική μόνο σε μικρότερο μήκος από ότι θα είναι κανονικά για τους μεγάλους (η 2η ειδική), εξου και οι μικρή διάφορα χρόνου με την
 εκκίνηση του πρώτου μεγάλου αθλητή στην πρώτη ειδική. θα χρονομετρηθούν 2 φόρες στην ίδια ειδική.
«To Enduro(ND) είναι μια σχετικά νέα μορφή αγώνων ορεινής ποδηλασίας που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό, ένας συνδιασμός αγώνων κατάβασης και cross country . Εμπνευσμένο από τους αγώνες αυτοκινήτου και τους αγώνες μοτοσυκλετών enduro, δημιουργήθηκε για να καλύψει το κενό μεταξύ των αγώνων DH και των αγώνων XC και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές που περιλαμβάνει ο ευρύτερος χώρος του mountain bike, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής και σε αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα με πιό χαλαρούς ρυθμούς.
To Enduro είναι απαιτητικό τεχνικά αλλά όχι σε υπερβολικό σημείο όπως ένας αγώνας κατάβασης, έτσι ώστε να αποτελεί μια αγωνιστική πρόκληση ταυτόχρονα για αθλητές από τον χώρο της κατάβασης αλλά και από το cross country»
.byGeorge Mouratidis www.bikeoraio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.