Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Δήλωση στήριξης του Θεόφιλου (Λάκη) Σημαιοφορίδη στον Αστέριο Γαβότση.

Μετά από προτροπή πολλών φίλων και γνωστών, αποφάσισα μετά από αρκετά χρόνια, να ξανασχοληθώ με τα κοινά επιθυμώντας αποκλειστικά και μόνο να προσφέρω ότι μπορώ περισσότερο στους δημότες του δήμου Ωραιοκάστρου.
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε καθημερινά όλοι μας, ο τόπος μας έχει ανάγκη από κάθε πολίτη που μπορεί να προσφέρει με εντιμότητα, με διαρκή και συνεπή προσπάθεια, ώστε να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που είναι πολλά και ποικίλα.
Αποφεύγοντας την ανούσια πολιτική φλυαρία και την προσπάθεια εντυπωσιασμού στην οποία επιδίδονται πολλοί από αυτούς που ασχολούνται με τα κοινά, δηλώνω σήμερα ότι στηρίζω την προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου κ. Αστέριου Γαβότση, στο πλευρό του οποίου θα βρίσκομαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Λάκης Σημαιοφορίδης
Δικηγόρος – Τ.Διεθνής Ποδοσφαιριστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.