Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Στις εργατικές κατοικίες της Γαλήνης ο Αστ. Γαβότσης

Τις εργατικές κατοικίες στην περιοχή της Γαλήνης επισκέφθηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος συζήτησε με τους κατοίκους τα χρόνια προβλήματα της περιοχής τους.
Βουλωμένα φρεάτια, κάδοι απορριμμάτων που δεν επαρκούν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι σπασμένοι και δεν έχουν πλυθεί ποτέ, χόρτα γύρω από τα σπίτια που θυμίζουν ζούγκλα, που έχουν ως αποτέλεσμα όχι μόνο να μαζεύονται διάφορα τρωκτικά αλλά και να ελλοχεύει κίνδυνος πυρκαγιάς, γήπεδο με σπασμένα κάγκελα, παιδικές χαρές σε άθλια κατάσταση, που αναγκάζονται να τις καθαρίζουν οι ίδιοι οι γονείς και μια περιοχή χωρίς αποχέτευση.

Την εικόνα αυτή παρουσίασαν οι κάτοικοι της περιοχής στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», ο οποίος τόνισε ότι η αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια και να κάθεται απαθής μπροστά στα μεγάλα και καθημερινά προβλήματα των πολιτών. «Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε μαζί με τον πολίτη και μαζί να λύνουμε τα προβλήματα που υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά στους κατοίκους ο κ. Γαβότσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.