Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ: Κάθε προσφορά και στήριξη της προσπάθειάς μας είναι επιθυμητή, αρκεί να μη προσκρούει στην απαράβατη αρχή μας ότι είμαστε μια πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική παράταξη.

Η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με όραμα» έχει τάξει ως  αποκλειστικό της στόχο την υπηρέτηση της τοπικής κοινωνίας με γνώμονα το κοινό συμφέρον των συμπολιτών μας. Καλούμε σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις, σε μια κοινή προσπάθεια να σχεδιάσουμε το μέλλον του τόπου μας με σεβασμό.
Κάθε προσφορά και στήριξη της προσπάθειάς μας αυτής είναι επιθυμητή, αρκεί να μη προσκρούει στην απαράβατη αρχή μας ότι είμαστε μια πραγματικά ανεξάρτητη δημοτική παράταξη.
Σεβόμαστε τα πολιτικά κόμματα κι αποδεχόμαστε το θεσμικό τους ρόλο στη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος της πατρίδας μας. Συνεργαζόμαστε μ’ αυτά και ευχαρίστως δεχόμαστε τη στήριξη κάθε πολιτικού κόμματος του συνταγματικού τόξου, όμως δεν επιδιώκουμε το επίσημο χρίσμα κανενός από αυτά.
Στην προσπάθεια μας για την ανάσταση του δήμου Ωραιοκάστρου κανείς δεν περισσεύει. Δώστε μας τη δυνατότητα να σας αποδείξουμε ότι εμείς μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.