Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Κλειδώνει» τον τίτλο του πρωταθλητή η Αστραπή Μεσαίου

mesaio

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και η αήττητη Αστραπή Μεσαίου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου.
Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που το Μεσαίο πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια, τότε ανακηρύσσεται αυτόματα πρωταθλήτρια του 2ου ομίλου και ετοιμάζει τις… βαλίτσες της για την Α΄κατηγορίας. (Συν τρεις «σίγουρους» βαθμούς έχει στο «τσεπάκι» από το ματς της 21ης αγωνιστικής με την ακαδημία Νεάπολης).
Η ομάδα του Άγγελου Βιλανάκη είναι αναμφίβολα η καλύτερη ομάδα του 2ου ομίλου, παραμένοντας σε 14 αγώνες αήττητη, με 12 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες. Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλούν τα στατιστικά της Αστραπής στο φετινό πρωτάθλημα καθώς διαθέτει την καλύτερη επίθεση του ομίλου 45 τέρματα και παράλληλα την καλύτερη αμυντική λειτουργία, με παθητικό 11 τέρματα. 
                                                         «Σκοράρουν οι πάντες….»
Η Αστραπή Μεσαίου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μάλιστα ομάδα συνόλου καθώς δεν διαθέτει τον παίκτη-ηγέτη που θα… πάρει την ομάδα πάνω του και αυτό φαίνεται από την λίστα των σκόρερ, εκεί όπου τα γκολ του Μεσαίου έχουν «μοιραστεί» σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η λίστα με τους πρώτους σκόρερ της ομάδας μέχρι την 16η αγωνιστική:
8 Γκολ: Μαρκίδης Γιώργος7 Γκολ: Λαζαρίδης Χάρης6 Γκολ: Κουγιουμτζίδης Χρήστος5 Γκολ: Βιλανάκης Άγγελος4 Γκολ: Καραπαναγιωτίδης Άγγελος3 Γκολ: Ανανιάδης Σπάρτακος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.