Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ στους «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αστυνομική καταστολή και  την απαγόρευση της δράσης «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» στο Ωραιόκαστρο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει  την  μνημονιακή κυβέρνηση και τους  εκπρόσωπους  της στην τοπική αυτοδιοίκηση που έδειξαν για άλλη μια φορά ότι υπηρετούν  τα συμφέροντα των  μεγαλεμπόρων και μεσαζόντων σε βάρος της  κοινωνίας και ότι βρίσκονται απέναντι από τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το κίνημα «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» όπως και κάθε  δράση  αλληλεγγύης για τα θέματα της τροφής, της υγείας και γενικά των άμεσων βιοτικών αναγκών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιστέκεται στην λαίλαπα της λιτότητας της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου και των εκπροσώπων της στην αυτοδιοίκηση και καλεί τον λαό και τις ποικιλόμορφες δυνάμεις που αντιστέκονται  να συμπαραταχθούν σε ένα νικηφόρο κίνημα ανατροπής. Ενάντια στην  μνημονιακή πολιτική  της κυβέρνησης που έχει  καταστρέψει και φτωχοποιήσει την ελληνική κοινωνία, στις προσεχείς εκλογές έχουμε μόνο μια επιλογή. Να νικήσουμε και στις τρεις κάλπες.   
Ο.Μ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ   ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.