Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Α΄ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΗΤΤΗΤΗ !!!

Η Α΄ ομάδα Παγκορασίδων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ παραμένει για τρίτη αγωνιστική αήττητη και μαζί με την ομάδα του ΑΣΚ Λαγκαδά μοιράζονται την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Ε΄ Ομίλου. Οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην επομένη αγωνιστική στο γήπεδο του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ στο Δρυμό.
Στο χθεσινό αγώνα κέρδισαν τον Επίκουρο Πολίχνης με σκορ 3-1. Τα κορίτσια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ για μια ακόμη φορά έπαιξαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα με ιστορία στα αναπτυξιακά τμήματα. Σιγά σιγά η δουλεία αθλητριών και προπονητών αρχίζει να φαίνεται. Η δε πολιτική της Διοίκησης, να μην ασχολείται με μεταγραφές, και να δοθεί μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής αρχίζει να δίνει καρπούς αφού αυτά τα παιδιά θα στελεχώσουν στο μέλλον τη Γυναικεία ομάδα μας.
Αυτός ίσως να είναι ένας εκ των σημαντικών λόγων της αλματώδους αύξησης των αθλητριών μας, που η μεγάλη πλειοψηφία των γονέων της Μυγδονίας και Ασσήρου εμπιστεύονται τα παιδιά τους στη Διοίκηση και τους προπονητές του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ.

Κορίτσια συγχαρητήρια και καλή συνέχεια. Εσείς είστε το μέλλον του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.