Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ανάδειξη υποψήφιου δημάρχου και έγκριση ιδρυτικής διακήρυξης από την Δημοτική κίνηση πολιτών Ωραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου 10/2

Ανάδειξη υποψήφιου δημάρχου και έγκριση ιδρυτικής διακήρυξης από την Δημοτική κίνηση  πολιτών Ωραιοκάστρου.

Την Τετάρτη 12/2  η Δημοτική κίνηση πολιτών του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου, ολοκληρώνει τη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου δημάρχου και συγκρότησης της δημοτικής παράταξης.  Συγκεκριμένα πραγματοποιεί ανοιχτή συνέλευση  στην αίθουσα του δημοτικού κτιρίου «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ» στο Παλαιόκαστρο, στις 8 μ.μ με θέματα:
1.      Έγκριση ιδρυτικής διακήρυξης
2.      Ονοματοδοσία παράταξης και τέλος
3.      Ανάδειξη υποψήφιου δημάρχου.   
΄
Η συνέλευση είναι ανοιχτή και μπορεί να συμμετάσχει όποιος το επιθυμεί. Οι  επερχόμενες εκλογές έχουν  βαρύνουσα πολιτική σημασία και το δίλλημα που τίθεται είναι ή η αυτοδιοίκηση θα συνεχίσει να λειτουργεί στο σημερινό καλλικρατικό - μνημονιακό πλαίσιο ή θα μετασχηματιστεί σε πραγματική αποκεντρωμένη δημοκρατική εξουσία, με ενεργητική συμμετοχή των πολιτών, για να αποτελέσει βασικό στήριγμα του κοινωνικού κράτους και δυναμικό φορέα της παραγωγικής, κοινωνικής, και οικολογικής ανασυγκρότησης της χώρας.
  
         Η Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.