Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Παπαγρηγορίου:Το στίγμα των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Ωραιοκάστρου έδωσε με την σημερινή του συνέντευξη στο oraiokastronews.


Το στίγμα των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με την σημερινή του συνέντευξη ο Γιάννης Παπαγρηγορίου συντονιστής της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, στο oraiokastronews
Ανέφερε απαντώντας στις ερωτήσεις ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ συνδημιουργεί   αυτοδιοικητική παράταξη ευρύτερης αποδοχής και στήριξης με υποψήφιο που θα διεκδικήσει την ανάληψη της δημοτικής αρχής " και θεωρώντας βέβαιη την είσοδό της στον δεύτερο γύρο των εκλογών δεν θα έχει πρόβλημα στήριξης από τις άλλες παρατάξεις.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση για τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Ωραιοκάστρου και γιατί καθυστερεί απάντησε: 
Δεν καθυστερούμε. Στους περισσότερους δήμους  της Ελλάδας δεν έχουν ανακοινωθεί οι επικεφαλής και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διεργασίες.   Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδημιουργεί   αυτοδιοικητική παράταξη ευρύτερης αποδοχής και στήριξης με υποψήφιο που θα διεκδικήσει την ανάληψη της δημοτικής αρχής.   Βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή η προσπάθεια και  αναμένεται να ολοκληρωθεί  τέλη  Γενάρη με αρχές Φλεβάρη. Η επιλογή του επικεφαλής θα γίνει με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες. Τόσο εσωκομματικά, όσο και στη δημοτική παράταξη,  στην ανοιχτή συνέλευση της οποίας  οι ενδιαφερόμενοι θα καταθέσουν την υποψηφιότητα τους.  Το ότι απασχολεί τόσο πολύ το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ,  είναι δείγμα  της δυναμικής που αποκτά και είναι αυτό ακριβώς που προκαλεί τόσο  ανησυχία και πρεμούρα  στους  αντιπάλους του.

Σε άλλη ερώτηση για την σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις δυνάμεις  της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ωραιοκάστρου, απάντησε:
Οι  παρατάξεις της αντιπολίτευσης του κυρίου Γαβότση,  του κυρίου  Θεμελή και οι  ανεξάρτητοι  δημοτικοί σύμβουλοι  βρέθηκαν πολλές φορές με τη σωστή πλευρά. Όπως έγινε για την προστασία του δημοτικού οικοπέδου στην οδό Αφροδίτης που απέτρεψαν το ξεπούλημα του από τη διοίκηση Σαραμάντου, όπως έγινε  με τους «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» που τους στήριξαν.  Έχουμε όμως μικρές   και μεγάλες διαφορές, έως και αγεφύρωτες θα έλεγα στα ζητήματα του μνημονίου και του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».   Διαφορές  που πιστεύουμε ότι  παρόλα  αυτά δεν θα σταθούν εμπόδιο για  να μας στηρίξουν στο δεύτερο γύρο των επαναληπτικών εκλογών.

Όλη η συνέντευξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.