Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σε ρυθμό εκπτώσεων και η αγορά του Δήμου Ωραιοκάστρου. Δήλωση του π.Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ.Γ.Νικόπουλου

Στον ρυθμό των εκπτώσεων κινούνται και οι καταστηματάρχες του Δήμου Ωραιοκάστρου από την περασμένη Δευτέρα φέρνοντας χαμόγελα στα χείλη των καταναλωτών και δίνοντας ελπίδες στους καταστηματάρχες για βελτίωση του τζίρου τους. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου παρέχοντας την δυνατότητα  στους καταναλωτές  να βρουν στην τοπική  αγορά ποιοτικά προϊόντα σε μειωμένες τιμές. 

Από την πλευρά των εμπόρων-καταστηματαρχών ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ.Γιώργος Νικόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης των εκπτώσεων δήλωσε:

 «Με την έναρξη των πρώτων χειμερινών εκπτώσεων θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους καταστηματάρχες καλές πωλήσεις και να ευχαριστήσω τους κατοίκους του Ωραιοκάστρου  που για μια ακόμη φορά θα προτιμήσουν τα καταστήματα  του Δήμου μας για τις αγορές τους. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.