Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Παπαγρηγορίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ συνδημιουργεί αυτοδιοικητική παράταξη ευρύτερης στήριξης και αποδοχής με υποψήφιο που θα διεκδικήσει την ανάληψη της δημοτικής αρχής».

Συνέντευξη με τον Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ωραιοκάστρου, Γιάννη Παπαγρηγορίου, για τις δημοτικές εκλογές.

Ο Γιάννης Παπαγρηγορίου είναι δάσκαλος και ανήκει στους νέους χιλιάδες κατοίκους που βρέθηκαν στο Ωραιόκαστρο από επιλογή, γιατί το επέλεξαν  για τη διαμονή τους. Είναι από τους πρωτεργάτες  της ανάδειξης του Ωραιοκάστρου σε κέντρο  της ορεινής  ποδηλασίας και διοργανωτής των πρώτων αγώνων ΜΤΒ (mountain bike) , μέχρι να αναλάβει την διεξαγωγή επίσημων αγώνων  ο Ποδηλατικός σύλλογος, του οποίου υπήρξε   ιδρυτικό μέλος. Ιδρυτικό μέλος υπήρξε  και για τον  Φιλοζωικό  σύλλογο Ωραιοκάστρου,  του οποίου παραμένει πρόεδρος. Ο Γιάννης Παπαγρηγορίου ασχολείται επίσης με την Ιστορία και την ιστορική έρευνα  και είναι μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Διάσωσης Ιστορικών Αρχείων Κ-Δ. Μακεδονίας. Τα καυστικά του άρθρα στα τοπικά μέσα για τα τοπικά ζητήματα, πάντα αναμένονται με ενδιαφέρον και προκαλούν συζητήσεις και σχόλια στο Ωραιόκαστρο.  

Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο ORAIOKASTRO NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.