Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ - 2η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ECOMOBILITY.

Το Γυμνάσιο Μυγδονίας συμμετέχει φέτος για δεύτερη φορά στον διαγωνισμό ecomobility με 2 ομάδες των οκτώ μαθητών της  Γ' τάξης. 
Το πρόγραμμα Ecomobility είναι μία περιβαλλοντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης των εφήβων. Ζητά από τους μαθητές να ερευνήσουν τα προβλήματα της περιοχής τους σε τοπικό επίπεδο, (δήμος, γειτονιά, χωριό) που δημιουργούνται από κάθε είδους μετακίνηση. Να εντοπίσουν ελλείψεις, κακοτεχνίες, να κάνουν έρευνα στο σχολείο, στη γειτονιά ,  για τα προβλήματα που παρατηρούν γύρω τους, να σκεφτούν λύσεις/προτάσεις που θα βοηθήσουν ώστε οι μετακινήσεις να γίνονται χωρίς την χρήση ιδιωτικού αυτοκινήτου, με την χρήση μαζικών μέσων μεταφοράς η με άλλο τρόπο (π.χ. ποδήλατο, με περπάτημα  κλπ).



ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ 2013-14

Εμείς είμαστε οι 2 ομάδες ecomobility του Γυμνασίου Μυγδονίας.
Μετά την φωτογραφία αρχίζουμε δουλειά. Θέλουμε την βοήθεια όλων σας και στις ενέργειές μας και την συμβολή σας σε αυτά  που θα διεκδικήσουμε για καλύτερη και οικολογική μετακίνηση στα χωριά μας. Το φετινό μας ερωτηματολόγιο είναι αυτό, συμπληρώστε το!
Σας ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.