Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή 19-1-2014 Μ.Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου-Αστραπή Μεσαίου 1-3

Σαν σί­φου­νας πέ­ρα­σε η Αστρα­πή Με­σαί­ου από το Με­λισ­σο­χώ­ρι κερ­δί­ζο­ντας τον το­πι­κό Μ.Αλέ­ξαν­δρο 3-1. Η ομάδα του Άγ­γε­λου Βι­λα­νά­κη και του Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δη έπαι­ξε σπου­δαίο πο­δό­σφαι­ρο και κέρ­δι­σε δί­καια, προη­γή­θη­κε στο πρώτο μέρος με τον Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δη που έφτα­σε τα 7 γκολ και έπια­σε στην κο­ρυ­φή τον Γιώρ­γο Μαρ­κί­δη ενώ στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο πέ­τυ­χε τα άλλα δύο τέρ­μα­τά της με τον Γιώρ­γο Τσο­λα­κί­δη. Ο Μ.Αλέ­ξαν­δρος απλά μεί­ω­σε το σκορ από 0-3 σε 1-3. Η Αστρα­πή έχασε και άλλες ευ­και­ρί­ες για να σκο­ρά­ρει και να διευ­ρί­νει το σκορ, ο Μ.Αλέ­ξαν­δρος από την πλευ­ρά του έπαι­ξε με πολ­λούς νε­α­ρούς πο­δο­σφαι­ρι­στές και έκανε μια αξιό­λο­γη εμ­φά­νι­ση.
Σύν­θε­ση της Αστρα­πής με τα μπλε: Προ­πο­νη­τής Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης, Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης(Ιω­άν­νης Λι­θο­ξό­που­λος), Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης(αρ­χη­γός), Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης, Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης(Γε­ώρ­γιος Κα­λα­μα­κί­δης), Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης, Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης(Χα­ρά­λα­μπος Χ.Μαρ­μα­ρί­δης)
Η σκό­ρερ της Αστρα­πής μέχρι και την 14 αγω­νι­στη­κής
Χα­ρί­των Λα­ζα­ρί­δης 7 τέρ­μα­τα
Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης 7 τέρ­μα­τα
Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης 5 τέρ­μα­τα
Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης 5 τέρ­μα­τα
Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης 4 τέρ­μα­τα
Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης 3 τέρ­μα­τα
Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης 2 τέρ­μα­τα
Και από ένα πέ­τυ­χαν , Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης και Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.