Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Γαβότσης Αστέριος: Η δημοτική αρχή εμπαίζει τους παραγωγούς Ωραιοκάστρου

Παρά τις διαβεβαιώσεις της δημοτικής αρχής κατά τη διάρκεια συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία εκπροσώπου της Βουλής, της βουλευτoύ του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινας Χαραλαμπίδου, για διαγραφή των προστίμων σε παραγωγούς που συμμετείχαν στη δράση «Χωρίς Μεσάζοντες», η καταβολή των προστίμων θα γίνει κανονικά.
Οι υποσχέσεις της δημοτικής αρχής και οι δεσμεύσεις της παρέμειναν απλά λόγια, με αποτέλεσμα οι παραγωγοί, στους οποίους καταβλήθηκαν από την αστυνομία τσουχτερά πρόστιμα για παράνομη στάθμευση και κατάληψη χώρου, να κληθούν εν μέσω οικονομικής κρίσης να πληρώσουν ακόμη και 1.000 ευρώ!
Η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» και ο επικεφαλής της, Αστέριος Γαβότσης ζητά από τη διοίκηση να δείξει την ευαισθησία της και να ασκήσει πίεση στους υπευθύνους της αστυνομικής διεύθυνσης Ωραιοκάστρου, ώστε να παραγραφούν όλα τα πρόστιμα των παραγωγών.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.