Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ

Με την παρουσία των αθλητριών του συλλόγου μας και πάρα πολλών γονέων πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 22/12/2013 στο χώρο του Πολιτιστικού συλλόγου Μελισσοχωρίου, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Μυγδονιακού.

Η εκδήλωση περιελάμβανε διαγωνισμό στολίσματος χριστουγεννιάτικου δέντρου, χριστουγεννιάτικου τραγουδιού και χειροτεχνία και ζωγραφική από τα παιδιά της Ακαδημίας. Αρωγοί στην εκδήλωση και οι γονείς οι οποίοι χάρηκαν και χειροκρότησαν θερμά τις εκδηλώσεις των παιδιών τους.
Κατά την διάρκεια του στολίσματος των Χριστουγεννιάτικων δέντρων από τις ομάδες των παιδιών ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος πήρε το λόγο και ανέλυσε τα μέχρι τώρα αγωνιστικά και διοικητικά πεπραγμένα του συλλόγου. Το μεγάλο χειροκρότημα των γονέων εισέπραξε ο πρόεδρος όταν ανέφερε την μεγάλη αύξηση των αθλητριών του Μυγδονιακού σε 138, και όταν διαβεβαίωνε τους γονείς και αθλήτριες ότι η διοίκηση δεν ασχολείται με μεταγραφές για χάριν του πρωταθλητισμού, με τον πρωταθλητισμό θα ασχοληθούμε όταν είμαστε έτοιμοι με τα δικά μας παιδιά.
Σε μια Χριστουγεννιάτικη γιορτή δεν μπορούσε βεβαίως να λείψει και ο Αι Βασίλης ο οποίος μοίρασε σ’ όλα τα παιδιά, αθλήτριες και μη, δώρα.
Η γιορτή έκλεισε με κεράσματα, πίτες και γλυκά, μουσική και τραγούδι.
Όλοι μαζί δώσαμε ραντεβού αύριο Δευτέρα 23/12/2013 και ώρα 4.30—7.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Δρυμού στο οικογενειακό Τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών και με την παρουσία του τμήματος Ασσήρου.

Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.