Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές απο τον δημοτικό σύμβουλο Ωραιοκάστρου Χ,Χατζηπαραδείση

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου,
τις Άγιες αυτές μέρες ξεκούρασης και περισυλλογής είθισται να διατρανώνουμε, παράλληλα με το γεγονός της Γέννησης του Θεανθρώπου, και κάθε μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία με τις καλύτερες ευχές μας για την επίλυσή του. Και αυτό στις μέρες μας δεν είναι άλλο από την Πολιτικοθεσμική – Οικονομική – Κοινωνική και Δημοκρατική κρίση που διέρχεται η χώρα. Η ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας και η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αναπαραγάγει πολιτικό προσωπικό, επιτείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα άσκησης της εξουσίας.

Σήμερα οι Πολιτικοί Οργανισμοί έχουν απωλέσει τη δύναμη και την κοινωνική τους νομιμοποίηση με την απαξίωση και την απομάκρυνση της Κοινωνίας των Πολιτών από το πολιτικό σύστημα. Σήμερα που η υποκρισία και η ψευτιά των κυβερνώντων, του καθεστώτος ευημερίας της μεταπολίτευσης διασύρεται, πρέπει να αντιληφθούν, ότι αποτελεί πρόκληση η ΠΑΡΟΥΣΙΑ τους. Δυστυχώς εξοπλισμένοι με το γνωστό θράσος των υπερπροστατευμένων του καθεστώτος της διαπλοκής εντός και εκτός των τειχών, καθώς η χώρα βιώνει τις συνέπειες ενός παρατεταμένου, διευρυμένου «κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος» και μια διαδικασία φαλκίδευσης της λαϊκής κυριαρχίας, τόλμησαν να υποθηκεύσουν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας και να ρίξουν το λαό στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΌΣΩΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ.
Σήμερα είναι αδήριτη η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή η κοινωνία των ενεργών πολιτών, ενωμένη, να ανακτήσει τα συντεταγμένα κυριαρχικά της δικαιώματα και την ανόρθωση του ηθικού και αξιακού συστήματος.
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και την ΚΑΘΑΡΣΗ του Πολιτικού Συστήματος, για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.