Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση της "ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ ΩΡΑΙΟΚΆΣΤΡΟΥ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 6ης ΝΟΈΜΒΡΗ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

Συνδημότες και συνδημότισσες

Η γενικευμένη επίθεση σε κάθε δικαίωμά μας δεν έχει τελειωμό. Πρέπει να παρεμποδιστεί, να ανατραπεί αυτή η βαρβαρότητα. Να μην παραδώσουμε τα δικαιώματά μας. ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Η απόφαση για συμμετοχή στην απεργία είναι συνειδητή πράξη, είναι αποφασιστική διάθεση αγώνα και αντίστασης σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς. Μας οδηγούν στην εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των λίγων. Μας θέλουν αμίλητους και ανοργάνωτους, για να γίνουν αυτοί πιο ισχυροί.

Εργαζόμενες, εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες, γυναίκες του δήμου μας.

Στην ενιαία επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου και Ε.Ε. πρέπει να απαντήσουμε με ενιαία λαϊκή αντεπίθεση, με συντονισμένο αγώνα των εργαζόμενων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με οργάνωση και αγώνα των άνεργων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών. Σε συμμαχία τα λαϊκά στρώματα να παλέψουν για μέτρα ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας από τις συνέπειες της καπιταλιστικής κρίσης. Για μια ζωή με δικαιώματα, για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης που θα υπηρετεί τις ανάγκες μας, απαλλαγμένο από τα δεσμά των μονοπωλίων και της Ε.Ε., με το λαό αφέντη στον πλούτο που παράγει.

Καλούμε όλους τους άνεργους να δώσουν το παρών τους στην απεργία -διαδήλωση. Να ενώσουμε τις αγωνίες και τη δύναμή μας. Όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αύξηση του επιδόματος ανεργίας και του χρόνου επιδότησης, σταθερή και μόνιμη δουλειά. Καλούμε όλος τους εργαζόμενους που μένουν απλήρωτοι για πολλούς μήνες, να έρθουν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

Επιδιώκουμε η γενική αυτή απεργία να μην έχει προηγούμενο, να δείξει ο λαός μας την τεράστια δύναμή του, να τρομοκρατήσει κυβέρνηση, πλουτοκράτες και Ε.Ε., να τους ανατρέψει.

ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ - ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ. ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ.

ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

"ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.