Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Κλείσιμο κόμβου Σερρών -Κιλκίς απο γονείς και μαθητές της Μυγδονίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από γονείς με τα παιδιά τους, μαθητές του γυμνασίου και λυκείου Μυγδονίας κλείνοντας τον κόμβο Σερρών - Κιλκίς. Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 11.00 πμ το πρωί. Γύρω στις 11.30 πμ αφού συγκεντρώθηκαν αρκετοί γονείς και μαθητές απο Δρυμό, Λητή, Μελισσοχώρι και Μονόλοφο αλλά και αρκετοί εκπρόσωποι των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Λαγκαδά (γυμνάσιο, λύκειο) προχώρησαν στην κατάληψη - αποκλεισμό του δρόμου.
Η συνέχεια των κινητοποιήσεων, το επόμενο ραντεβού είναι για την Δευτέρα 7/10/2013 στις 8.30 πμ στο κόμβο Μελισσοχωρίου - Δρυμού, με την ευχή να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να λύσουν το πρόβλημα.
Σήμερα στις 6.00 μμ υπάρχει γενική συνέλευση συλλόγου γονέων του 5ου γυμνασίου στο Σκάρα και στις 7.00 μμ γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων του δημοτικού Ν. Φιλαδέλφειας, του γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας στο Πολιτιστικό κέντρο Νεοχωρούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.