Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η ομάδα νέων της Α.Ε.Ω πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ 7ος ΟΜΙΛΟΣ(3η αγωνιστική)
Γήπεδο Ελπίδας Ευόσμου
ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ 2 - Α.Ε.Ω 4 - 5
Μεγάλη επανεμφάνιση του Βασιλειάδη μετά τον τραυματισμό του, η οποία συνδυάστηκε με 4 γκολ στον αγώνα της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου με την ομάδα Ννίνος Κούης 2.
Η ομάδα νέων της Α.Ε.Ω πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Μ και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Στο Α΄ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε φάσεις αλλά και σε γκολ.Με αυτό το ισόπαλο 2-2 οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν άλλα 3 τέρματα.Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι να μειώσουν στο τέλος του αγώνα και το τελικό σκορ 4-5 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης στο πλαστικό γήπεδο του Ευόσμου.
όλοι οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ω είχαν καλά διαστήματα και παρουσιάστηκαν οπως ακριβώς ζητήθηκε από τον προπονητή .κ. Αβραμίδη.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Βασιλειάδης με τα 4 γκολ που πέτυχε.Το άλλο γκολ χρεώνεται ο άλλος δεινός σκόρερ της Αθλητικής Ένωσης Αδαμίδης.
Η σύνθεση της Α.Ε.Ω:
Ασλάνης, Παναρίτι,Δημουλιάς,Δάσκαλος,Καραίδης,Κεφαλαδέλης,Φαρμάκης,(Κωστούλας)Ηλιάδης,(Κριβέντσης)Ιωάννου,Αδαμίδης,Τριανταφύλλου Δ,Βασιλειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.