Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Έπεσε και έχασε ο Τσολακίδης.Συγχαρητήρια για την προσπάθειά του απο τον Αστέριο Γαβότση.

tsolakidisamv
Αν και μπήκε με την καλύτερη βαθμολογία και ήταν 1ος στον προκριματικό (15.866) του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής, στην Αμβέρσα, η πτώση του στον σημερινό τελικό, στοίχισε στον Βασίλη Τσολακίδη όχι μόνο το χρυσό μετάλλιο, αλλά γενικά το βάθρο (8ος με 13.433 βαθμούς)
Την ίδια… τύχη με τον Έλληνα πρωταθλητή είχε και ο Αντον Φόκιν, από το Ουζμπεκιστάν. Όταν οι δύο κορυφαίοι των προκριματικών «πέφτουν» τότε ο δρόμος ανοίγει διάπλατα, για τους υπόλοιπους.
Το χρυσό μετάλλιο στο δίζυγο μοιράστηκαν  ο Κινέζος Τσάοπενγκ Λιν και ο Ιάπωνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο σύνθετο ατομικό Κοέι Ουτσιμούρα με 15.666 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιάπωνας πέρασε στον τελικό, ως 8ος, αλλά έκανε εκπληκτικό πρόγραμμα. που τον έφερε στην πρώτη θέση με τον Λιν, ο οποίος μπορεί να μην πήγε καλά στο σύνθετο ατομικό, αλλά σήμερα ήταν πραγματικά πολύ καλός.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αμερικανός Τζόν Ορότσο με 15,533 βαθμούς.
Συγχαρητήρια για την προσπάθειά του απο τον Αστέριο Γαβότση.
Μπορεί ο Βασίλης Τσολακίδης να μην τα κατάφερε στον τελικό του δίζυγου του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής και να περιορίστηκε στην 8η θέση, ωστόσο, θέλω να του εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Μια «ήττα» δεν σημαίνει τίποτα… Ο Βασίλης, το δικό μας παιδί από το Μεσαίο του δήμου Ωραιοκάστρου, έχει αποδείξει πολλάκις την αξία του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.