Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα στις 4μμ ο αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ


Χωρίς Κασιτερίδη η Σίνδος, χωρίς Μπαμπάτσικο η Λητή


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται σήμερα (20/10) στην Λητή, εκεί όπου η νεανική ομάδα του Μακεδονικού Λητής υποδέχεται την Ομόνοια Σίνδου, για την 11η αγωνιστική της Α1.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ- ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ
Γήπεδο: Λητής
Ημέρα: Κυριακή
Ώρα: 16:00
Λητή: Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, ο Μακεδονικός γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό Κυμίνων. Οι συνεχείς αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω των αρκετών τραυματισμών δεν έχει αφήσει σε ησυχία την ομάδα της Λητής, η οποία παρέμεινε στους επτά βαθμούς με δύο νίκες σε δέκα αγώνες. Κόντρα στην Ομόνοια Σίνδου θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας και αρχηγός Θωμάς Μπαμπάτσικος ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λαζαρίδη.
Εντός έδρας: 2-0-2 (3-3)
Ομόνοια: Την ήττα με 1-2 στο ντέρμπι με την ΑΠΕΛ γνώρισε η Ομόνοια Σίνδου, σε ένα παιχνίδι που οι Σινδιώτες είχαν ορισμένα παράπονα από τον διαιτητή Παπαδόπουλο. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά το τέλος του αγώνα είχαμε και την αποβολή του Κασιτερίδη για διαμαρτυρία, ο οποίος θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με τέσσερα γκολ παθητικό και αν δεν είχαν το «καταστροφικό» πρώτο ημίχρονο με την ΑΠΕΛ, τώρα ίσως να ήταν η πρώτη καλύτερη.
Εκτός έδρας: 1-3-1 (2-1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.