Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Γαβότσης Αστέριος: Λέει και… ξελέει ο Δ. Σαραμάντος

Δελτίο τύπου



Ως λάθος «εκ παραδρομής» χαρακτήρισε χθες κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου τη λήψη έντοκου δανείου με επιτόκιο 6,2% και χρονικό ορίζοντα αποπληρωμής τα 10 χρόνια, που είχε ψηφιστεί κατά πλειοψηφία  στην προηγούμενη συνεδρίαση του σώματος η δημοτική αρχή του δήμου Ωραιοκάστρου.
Η διοίκηση του δήμου μετά από τις συνεχείς ερωτήσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα» και την έντονη πίεση που της ασκήθηκε από τον κ. Αστέριο Γαβότση όχι μόνο δεν ανέλαβε την πλήρη ευθύνη των λεγομένων της κατά την προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά υποστήριξε ότι πρόκειται για λάθος της προϊσταμένης του οικονομικού τμήματος του δήμου μεταθέτοντας έτσι την ευθύνη σε τρίτους!
Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι πως μιλάμε για ένα… υποτιθέμενο λάθος της προϊσταμένης της οικονομικής υπηρεσίας όταν το δάνειο έχει ήδη εγκριθεί από την οικονομική επιτροπή του δήμου ενάμιση χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 31.07.12 με διατάξεις, οι οποίες αφορούν έντοκα δάνεια. Μήπως κ. Σαραμάντο ήρθε η ώρα να μας πείτε την αλήθεια; Ο εμπαιγμός σας στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου αλλά και τους δημότες του δήμου έχει ξεπεράσει κάθε όριο ενώ τα συνεχή σας ψεύδη μας αναγκάζουν να μην δίνουμε καμία βάση στα λεγόμενά σας.

Μήπως κ. Σαραμάντο θα πρέπει να ακολουθήσετε την πρόταση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Θ. Καρύδη και να φέρετε εκ νέου προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο το εν λόγω θέμα, καθώς μια απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν ακυρώνεται στα… λόγια; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.