Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΆ


ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΆ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Λαγκαδάς 12/09/2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους παραγωγούς και επαγγελματίες του Δήμου μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, για την συμμετοχή τους στην αποστολή του Δήμου Λαγκαδά στην Διεθνή Έκθεση Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ” του Βερολίνου, από τις 17 έως και τις 26 Ιανουαρίου 2014.

“Έχοντας την πεποίθηση ότι μπορούμε και οφείλουμε να δημιουργήσουμε  ευκαιρίες ανάπτυξης για τον τόπο μας, να αναδείξουμε τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα μας συστήνοντάς τα σε αγορές και επιχειρήσεις του εξωτερικού, συμμετέχουμε για 3η συνεχή χρονιά στην Διεθνή Έκθεση “ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιμονή και η συνειδητή επένδυση της Διοίκησής μας στην προβολή της αγροτικής παραγωγής, άνοιξε το δρόμο για την περσινή συμμετοχή και άλλων ελληνικών αποστολών στην ετήσια έκθεση του Βερολίνου. Ευελπιστούμε  σε μια κοινή προσπάθεια, ώστε η επόμενη διοργάνωση να βρει ακόμη ισχυρότερη την ελληνική παρουσία, αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα στην υψηλή θέση που τους αξίζει.”

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
- Γραφείο Στήριξης Αγρότη και Κτηνοτρόφου Δήμου Λαγκαδά
- Γραφείο του Επαγγελματία

κ. Πέτρος Καζηνέρης: 6977577394

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.