Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε τον 66χρονο νεωκόρο στο Ωραιόκαστρο

Μετά από περίπου δυο χρόνια πιάστηκε στα δίχτυα της αστυνομίας ο δράστης που σκότωσε έναν 66χρονο νεωκόρο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στα Κ. Πατήσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 27χρονος υπήκοος Ρουμανίας.

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το έγκλημα είχε σημειωθεί το Νοέμβριο του 2011 εντός του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ο δράστης είχε εισέλθει, μαζί με ομοεθνή συνεργό του, στον Ιερό Ναό με σκοπό την κλοπή, όπου συνάντησαν τον  66χρονο νεωκόρο τον οποίο και δολοφόνησαν χτυπώντας τον στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο που έφεραν.

Παράλληλα, σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 5ου Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής, από Ιερούς Ναούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο 27χρονος αλλοδαπός κατά τη σύλληψή του επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας, πλαστή άδεια κυκλοφορίας Ρουμανικών Αρχών και επιπλέον στερείτο νομιμοποιητικών εγγράφων για την είσοδο και παραμονή στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στους αρμόδιους  Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.