Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου στο Βέλινγκρατ

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαίου ''Ο ΠΌΝΤΟΣ''διοργανώνει τετραήμερη εκδρομή στο Βέλινγκρατ της Βουλγαρίας από 7 έως 10 Ιουλίου 2013, στην οποία το μεγάλο χορευτικό συγκρότημα θα λάβει μέρος στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο παραπάνω Δήμος.
Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 και ώρα 2:00 μ.μ. αναχώρηση από το Μεσαίο. Άφιξη στα σύνορα, έλεγχος ταυτοτήτων και ψώνια στα αφορολόγητα Duty Free Shops. Άφιξη αργά το βράδυ στο Βέλινγκρατ και διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο.
Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013. Πρωινό. Περιήγηση στην πόλη του Βέλινγκρατ και ελεύθερος χρόνος. Το Βέλινγκρατ είναι μια καταπράσινη λουτρόπολη με αρκετά επισκέψι‐μους χώρους και μουσεία. Έχετε δυνατότητα να επισκε‐φτείτε τα ιαματικά λουτρά, παγκοσμίου φήμης, και όποιοι θέλουν μπορούν να δροσιστούν στην πισίνα. Γεύμα. Το απόγευμα το χορευτικό κάνει την κύρια πρόβα του μαζί με τους μουσικούς. Το βραδάκι παρακουλούθηση του φε‐στιβάλ μέχρι αργά. Δείπνο.
Τρίτη 9 Ιουλίου 2013. Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή. Επίστροφη στην πόλη Βέλινγκρατ. Δείπνο και ξεκούραση.
Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013. Πρωινό. Αναχώρηση για τα σύνορα. Επιστροφή για την Θεσσαλονίκη, Μεσαίο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.