Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πολιτεία με Όραμα".

Επίσκεψη στα γραφεία της δημοτικής αστυνομίας Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε πριν λίγη ώρα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Πολιτεία με Όραμα". Ο κ. Γαβότσης συνομίλησε με τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους ενημέρωσε ότι έχει ζητήσει από τη διοίκηση του δήμου να πραγματοποιηθεί έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί ευχαρίστησαν τον κ. Γαβότση για την παρουσία του αλλά και την προ ημερών ανακοίνωσή του ότι στέκεται δίπλα τους και τον ενημέρωσαν ότι την Τετάρτη θα μεταβούν στην Αθήνα. Όπως είπαν καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, όπως συνέβη σε άλλους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης. "Ζητάμε επίσης να μας ακολουθήσει στην Αθήνα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος" ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.