Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014



Μετά την περσινή μεγάλη ανταπόκριση εθελοντών εκπαιδευτικών (43 εθελοντές!) στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου, κατά τη σχολική χρονιά 2012-2013, που παρείχε εκπαιδευτική υποστήριξη σε περισσότερους από 90 μαθητές και φέτος αναμένεται η λειτουργία του Φροντιστηρίου. Για το λόγο αυτό καλούμε εθελοντές εκπαιδευτικούς να στελεχώσουν την προσπάθειά μας για τη χρονιά 2013-2014, για τα εξής μαθήματα:
ΑΟΔΕ τεχνολογικής κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου
Μαθηματικά κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου
Μαθηματικά γενικής παιδείας Γ΄ Λυκείου
Λογοτεχνία θεωρητικής κατεύθυνσης
Γλώσσα Β΄ Λυκείου
Όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην προσπάθεια της Ενορίας μας μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6979 972715 (κ. Πέρσα Λιάπη) και 6977 256196 (κ. Αργυρώ Τούπαλα).
Στο τέλος του προγράμματος δίδεται βεβαίωση εθελοντικής εργασίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.