Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Μήνυμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριου Γαβότση για τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

«Ας μην ξεχνάμε ότι το περιβάλλον είναι πηγή ζωής»
Η 5η Ιουνίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Η σημερινή ημέρα αποτελεί ημέρα υπενθύμισης των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, αλλά και ημέρα ευαισθητοποίησης προκειμένου να κινητοποιηθούμε και να αναλάβουμε ευθύνες και δράσεις, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
Η δημοτική παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» έκανε την αρχή το περασμένο Σάββατο με τον καθαρισμό του πάρκου Καλλιθέας στον Πεντάλοφο. Παρόμοιες δράσεις θα ακολουθήσουν από τα μέλη της παράταξής μας και στο μέλλον, καθώς πιστεύουμε ότι το περιβάλλον είναι πηγή ζωής. Για αυτό το λόγο πολιτεία, φορείς και πολίτες οφείλουμε να συνεργαστούμε, να αποκτήσουμε περιβαλλοντική συνείδηση προκειμένου να διαφυλάξουμε τη φυσική μας κληρονομιά και να την παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.