Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Κάτοικος Ωραιοκάστρου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς

Μεγαλεία για την περιοχή του Ωραιοκάστρου, αφού ένας από τους καινούργιους celebrities της πόλης το επέλεξε για τη διαμονή του.

Ο λόγος για το Χουμπ Στέφενς, που σύμφωνα με «Τα Σπορ του Βορρά», στο διάστημα των πέντε ημερών παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, εκτός από τις συζητήσεις που είχε με τους επιτελείς της ΠΑΕ, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας, αλλά και να δει σπίτια σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στο αθλητικό κέντρο.

Ένα από αυτά τα σπίτια που του άρεσαν ιδιαίτερα, βρίσκεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Στέφενς έδειξε ενθουσιασμένος με τους χώρους του σπιτιού και την άνεση που υπάρχει και έδωσε την συγκατάθεσή του στους επιτελείς του ΠΑΟΚ να «κλείσουν» το σπίτι.

ΠΗΓΗ:karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.