Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Μίλησε» η λεγόμενη Πρωτοβουλία κατοίκων Δρυμού, Ωραιοκάστρου. Και τι είπε; Ότι θέλει ….να μιλήσει ξανά με το δήμαρχο!!!

Αναδημοσίευση απο oraiokastronet.gr 
 Παρά τον εμπαιγμό και το τεράστιο πρόβλημα δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουν στο Δρυμό το μόνο που ζητάνε, είναι μία νέα συνάντηση με τον δήμαρχο, δηλαδή τον Σαραμάντο. Μετά από οκτώ μήνες απαγόρευσης του νερού  και μετά από άγνωστο διάστημα που προηγήθηκε της απαγόρευσης όπου  το νερό προφανώς ήταν το ίδιο επικίνδυνο, το μόνο που βρήκε να ζητήσει η περί ου Πρωτοβουλία κατοίκων, είναι μία νέα συνάντηση με τον Σαραμάντο.
Ε βέβαια, αφού μείνανε ευχαριστημένοι από την προηγούμενη γιατί να μην ζητήσουν άλλη μία συνάντηση. Τζάμπα είναι.  Και όπως αναφέρουν σε  σχετικό έγγραφο προς    στον ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και το οποίο κοινοποιούν μεταξύ άλλων και στον δήμαρχο προσκαλούν «τον Δήμαρχο να έρθει για να συζητήσουμε τα προβλήματα του χωριού μας, ιδιαίτερα το πρόβλημα του ακατάλληλου νερού», που δεν τα ξέρει μάλλον ο δήμαρχος. Είναι φανερό ότι οι άνθρωποι της «Πρωτοβουλίας» αντιμετωπίζουν το θέμα φιλοσοφικά και τάσσονται υπέρ μίας αέναης συζήτησης με το  δήμαρχο. Άλλο που δεν θέλει κι αυτός δηλαδή, από λόγια όσα θες.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.