Τρίτη 21 Μαΐου 2013

O Δ.Α.Σ.Ω. ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ


Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ
στο 6ο Τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινα.

         Με τα τμήματα των Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ, προσκεκλημένη της ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα, συμμετείχε στο 6ο Τουρνουά <<Κύπελλο Φλώρινας>> που διοργανώθηκε  με επιτυχία στον Παπαγιάννη το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μαΐου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.
         Στο τουρνουά συμμετείχαν τμήματα από είκοσι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου από τη Δυτική Μακεδονία και τα Σκόπια. Οι αγώνες ήταν διάρκειας μισής ώρας και τα τμήματα μας αντιμετώπισαν το απόγευμα του Σαββάτου σε ένα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο διάρκειας τριών ωρών τις ομάδες της Ακαδημίας Στεργίου Νάουσας, τη Νάουσα, τους Ακρίτες Πτολεμαΐδας, τον Ερμή Αμυνταίου, τον Βυζαντινό Αετό και την οικοδέσποινα ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινας.
         Οι αγωνιστικές εντυπώσεις που άφησε η Ακαδημία μας ήταν πολύ καλές, κατά γενική ομολογία, παρόλη την κούραση του ταξιδιού και τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου καθώς τα παιδιά μας αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά σε φυσικό χλοοτάπητα.
         Την αποστολή που απαρτίστηκε από 35 ποδοσφαιριστές και δύο προπονητές συνόδεψαν και περίπου 30 γονείς που ταξίδεψαν μέχρι τη Φλώρινα για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους σε μια εξαιρετικής εμπειρίας  ποδοσφαιρική μέρα.
         









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.