Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Γαβότσης Αστέριος: Nα αναβληθεί η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου


Nα αναβληθεί η αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου

Η δημοτική παράταξη "Πολιτεία με Όραμα" καταγγέλλει την προχειρότητα που διακρίνει τη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου και ζητά την αναβολή της αυριανής τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, καθώς δεν έχει λάβει τις εισηγήσεις των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. 
Για πολλοστή φορά η σημερινή διοίκηση δεν απέστειλε, ως όφειλε, σύμφωνα με τον "Καλλικράτη", τις εισηγήσεις και τα στοιχεία των θεμάτων που θα κληθούμε να συζητήσουμε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, και κυρίως σοβαρών θεμάτων, όπως είναι για παράδειγμα η αποδοχή δωρεάν χορηγηθέντων αδρανών υλικών από το λατομείο Μεσαίου. 
Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις αυτές της διοίκησης για απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου και της αντιπολίτευσης και την καλούμε να αναβάλλει την αυριανή συνεδρίαση και να ορίσει νέα ημερομηνία και ώρα συνεδρίασης, αφού προηγουμένως μας ενημερώσει σχετικά με τις εισηγήσεις.  

Αστέριος Γαβότσης
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών                «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.