Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ



Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 16/5 και ώρα 6:30 μ.μ., θα τελεσθεί, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου, παράκληση στην Παναγία την Πορταΐτισσα για την ενίσχυση των μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών, γονέων και εκπαιδευτικών, ενόψει των επικείμενων εξετάσεων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους, καλή δύναμη και κουράγιο και καλές και ουσιαστικές επιτυχίες. Ας έχουμε υπόψη ότι, αφενός μεν, η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι πανάκεια και αφετέρου δεν αποτελεί το μοναδικό δείκτη κοινωνικής και, μελλοντικής, επαγγελματικής καταξίωσης. Εξάλλου είναι γνωστό ότι η επιστήμη χωρίς την αρετή είναι κακουργία και επομένως είναι προτιμότερο να χτίζεις ένα καλό χαρακτήρα παρά έναν καλό πλην όμως ανήθικο επιστήμονα.
Σας περιμένουμε!
Η Παναγία μας να φωτίζει όλους.
Χριστός Ανέστη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.