Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δόξα Πενταλόφου – Ηρακλής Αμμουδιάς 3-1 & Ομόνοια Σίνδου – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 0-0


Με νίκη της ομάδας του Πενταλόφου έληξε ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής των play of για την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία μεταξύ της ΔΟΞΑΣ και του Ηρακλή Αμμουδιάς Σερρών.
Ο Ηρακλής Αμμουδιάς προηγήθηκε στο 10’ με τον Σαλαμάνοφ, ενώ είδε δοκάρι στο 2’ με τον Στεργιάδη. Στο 33’ ισοφάρισε η Δόξα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αραμπατζούδη σε 1-1. Στο 48’ οι Σερραίοι είχαν νέο δοκάρι με τον Καρφαρίδα. Στο 54’ ο Χατζηγκάεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο επόμενο λεπτό η Δόξα Πενταλόφου, προηγήθηκε με πέναλτι του Βακουφάρη με 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 77’ ο Σαραμουρλής.
ΔΟΞΑ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ: Καστανίδης Σαραμουρλής, Ψωμαδέλης, Γραικός, Σαπάνης Ι., Πουμπουρίδης (80’ Μπούτσικας), Ιβάνοφ Καλίν, Σκέντο (88’ Καραφυλίδης), Βακουφάρης, Αραμπατζούδης, Μ. Σαπάνης
ΗΡΑΚΛΗΣ AMMOYΔΙΑΣ: Πετρίδης, Σαχπατζίδης, Γιουρούκοφ, Χατζηγκάεφ, Στεργιάδης, Καρφαρίδας, Ντίνας (56’ Γκάλιος), Δημητρανόπουλος, Παναγιωτίδης (57’ Δημητρόφ), Σιδηρόπουλος (88’ Αβράμης), Σαλαμάνοφ

Ομόνοια Σίνδου – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου 0-0
Στον δεύτερο αγώνα του ομίλου η Ομόνοια Σίνδου δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ακρίτα Νευροκοπίου μένοντας στο 0-0 και απομακρύνθηκε έτσι αρκετά από την πρώτη θέση του ομίλου που οδηγεί στην Γ΄Εθνική.
ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ: Μουρμούρας, Τσολάτος (85’ Αμπατζής), Τσαρτσάλης, Κασιτερίδης, Αλ. Παναγιώτι, Κούπης, Κοπάτσι (65’ Τσιάλμας), Τυροβούζης, Ταταρίδης, Καστανιώτης (80’ Τσαβδάρης), Αν. Παναγιώτης
ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ: Λαζαρίδης, Κεσσόπουλος, Χατζηγεωργιάδης, Μ. Βασιλειάδης, Κατιρτζίδης, Οικονομίδης, Α. Βασιλειάδης, Μουσμουλίδης, Κεσίδης (83’ Αυγιτίδης), Χριστιανίδης (90+2’ Αγάποβ), Κιοσέογλου (67’  Τσενεκλίδης)

Βαθμολογία
1. Δόξα Πενταλόφου            Νίκες 2, Ήττες 0, Ισοπ 0, Βαθμοί 6 
2. Ηρακλής Αμμουδιάς          Νίκες 1, Ήττες 1, Ισοπ 0, Βαθμοί 3
3. Ομόνοια Σίνδου                Νίκες 0, Ήττες 1, Ισοπ 1, Βαθμοί 1
4. Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου   Νίκες 0, Ήττες 1, Ισοπ 1, Βαθμοί 1


Η επόμενη Αγωνιστική (19-05-2013 / 5 μ.μ.)

Δόξα Πενταλόφου – Ομόνοια Σίνδου
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.