Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Τα αθλητικά νέα των "μικρών" της ΑΕΩ



                               Αθλητική Ενωση Ωραιοκαστρου
EΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΠΑΙΔΩΝ - 5ος ΟΜ (Θ33-48)(2η αγωνιστική)


               ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-Α.Ε.Ω 2-1

30/3/2013
 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αθλητική Ένωση Ωραιοκάστρου στο γήπεδο του Καλοχωρίου με την τοπική ομάδα του Κένταυρου.
Αν και μπήκε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, κατόρθωσε να προηγηθεί με τον μόνιμο σκόρερ Αδαμίδη με δυνατό συρτό σουτ στα μέσα του Α΄μέρους.Με αυτό το αποτέλεσμα πήγαν στα αποδυτήρια οι 2 ομάδες.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 75 με δυνατό σουτ στη γωνία του Ασλάνη.Με την ψυχολογία ανεβασμένη και λίγα δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει το τέλος,ο Κένταυρος σημείωσε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης.
Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του Ωραιοκάστρου αφού είχε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει γκολ αλλά οι επιθετικοί δεν ηταν εύστοχοι.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι και ήταν αυτοί που ήθελαν πιο πολύ τη νίκη.
Επόμενος αγώνας γαι την Α.Ε.Ω το Σάββατο 6 Απριλίου 
 
H σύνθεση της Α.Ε.Ω
Μάρτζιος (Ασλάνης), Γιαννούσης, Δάσκαλος, Καραίδης, Δημουλιάς, Φαρμάκης, Ζιγκόλης, Ιωάννου (Γραβάνης), Κριβέντσης,(Στασινός),Αδαμίδης, Κωστούλας (Βασιλειάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.